ALINEACIONES:

C.D. Gazte Berriak : Xabier Yadi, Addystalyn Puco, Asier Urabayen, Julen Ciriza, Alejandro de Juan, Mikel García, Amaiur Moreno, David Arias, Oihan Santano, Asier Alvarez, Alejandro Morilla,Pablo Gómez, Ivan Maestre, Javier Calavia, Gorka Sola, Mikel Pérez.

C.D.Valle de Egues : Mikel Delgado, Ibai Fernández, Ibai Ayechu, Unai Remon, Sergio Lacalle, Miguel Angel Pérez, Iker Zubillaga, Julen Goldaracena, Milton Sebastian, Juan Diego Nizo, Javier Sesma, Ander Echeverria, Ander Gomez, Mikel Lumbreras, Joseph Waltero.

HECATOMBE DEL EJERCITO ESPARTANO

Partido disputado en las instalaciones de Ansoain. Una primera mitad en la que los espartanos salieron con ganas en los primeros minutos de la contienda, en el minuto 12 Juan tras un buen pase a Milton, este con un inteligente movimiento mete la bota introduciendo el balon en la red (0-1).
El Gazte no se arrugó y en el minuto 17 logró romper la defensa rival haciendo el empate (1-1). Los dos equipos tuvieron sus  oportunidades pero fue el equipo local quien se llevo el gato al agua ayudados por los fallos de la escuadra azulona, minutos 30 (2-1) y 35 (3-1), asi acabaria esta primera parte.
En los primeros minutos de la  segunda mitad, el Egüés acortó distancias. De nuevo Milton tras un buen pase de Golda introdujo el balon en la red (3-2). A raiz del gol, los del valle buscaron con ahinco el gol del empate, pero en el minuto 17 fue el Gazte de penalty  quien puso tierra de por medio (4-2).
Con 18 minutos por delante todavia podia pasar de todo, pero ese cuarto txitxarro  dejó muy tocados a los azules. Sin capacidad de reacción los goles fueron cayendo uno detrás de otro.  Al término del partido el marcador era claro y contundente,
 min. 20 (5-2), min. 25 (6-2), min. 30 ( 7-2), min. 33 (8-2), y min. 35 (9-2).
Resultado muy negativo para un equipo que llegaba como primero de grupo, y ante un rival de parecidas caracteristicas. Atrás quedan aquellas derrotas contra equipos como Oberena, Txantrea o Alubión, muy honrosas ante escuadras muy superiores.
 Quedan tres partidos para acabar este campeonato y hay que intentar levantar la cabeza y hacer un digno papel en esta segunda fase. El que escribe desde esta página os anima a entrenadores , jugadores y afición a hacer un último esfuerzo. Así que ánimo y  ¡AUPA EGÜÉS!
..............................................................................................................................................

EJERZITO ESPARTARRAREN  HONDAMENA

Ansoaingo instalazioetan lehiatutako partidoa. Lehen erdiko lehenengo minutuetan  Espartarrak gogoz atera ziren, 12 minutuan Juan D. Nizok  Miltoni area barruan  pase on bat eman zion eta berak atzelariak aurreratuz, oina ongi sartuz baloia sarera bidali zuen  (0-1)
Gazte Berriak ez zuen burua jeitsi eta 17 minutuan lehiakidearen defentsa apurtuz gero berdinketaren gola  lortu zuen (1-1). Bi taldeek bere aukerak izan zituzten baina etxekoak urdiniaren akatsarekin lagunduta markagailua mugitu zutenak izan ziren 30. minutuan (2-1) eta 35. minutuan (3-1), horrela bukatuko zen  lehen parte hau.
Bigarren erdiko lehengo minutuetan Eguesek markagailuaren emaitza aldatu zuen ,  Goldaren  barruko pasea  Miltoni iritsi zitzaion , berriro beste gol bat sartuz (3-2) , golaren ondorioz  haranekoak buru makur berdinketako gola bilatu zuten  baina 17 minutuan penalty bat  bota ondoren Gazte Berriaren gola  urdinen  ilusio guztiak aputu zituen (4-2) .
18 minuturekin aurretik oraindik edozein emaitza eman ziteken , baina laugarren txitxarro horrek urdinak oso ukituta utzi zituen, erreakzionatzeko gaitasun eta ahalmenik gabe.  Hau dela eta, gol gehiago haranekoen atean erori izan ziren , partidoa bukatu ondoren markagailuak argi eta sendo isladatu zuen gertatu zena,
20. Minutuan (5-2)  25.ean (6-2)  30.ean  ( 7-2)  33.ean  (8-2), 35.ean (9-2).
Emaitza oso ezkorra Ansoinera saikapenearen lehenengoa bezala ailegatu zen taldearentzat. Atzean geratu ziren Oberena, Txantrea edo Alubionen kontra jokatutako partidoak nahiz eta galdu duintasunez egin zuten.
Hiru partido lehiaketa hau bukatzeko geratzen dira eta burua altxatu  eta paper duina bigarren fase honetan egitea saiatu behar da, lerro hauek idazten dituenak entrenatzailei, jokalariei eta zaletasunei deialdi bat egiten die azken ahal egina egiteko GORA EGUES!